Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for http://www.calco-led.com/ og https://fiberoptisk.no/. Personvernerklæringen forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Klikk på en av fanene (+ symbolet) under for nærmere informasjon om dette punktet.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig

Fiberoptisk Lys Calco  AS, heretter bare kalt Calco, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og behandles via nettsidene http://www.calco-led.com/ og https://fiberoptisk.no.

Behandlingsgrunnlag

Behandlingsgrunnlag

Det er frivillig å oppgi informasjonen vi spør om. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene vi spør om kan vi være forhindret fra å gi deg tjenesten du ønsker å bestille eller få hjelp med.

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi opplysningene?

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi opplysningene?

Calco samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendig for vise sidene våre på korrekt måte. Sidene samler inn brukerinformasjon, løpende dialoginformasjon, informasjonskapsler og automatisk generert statistikk. Klikk på den fanen under du ønsker mer informasjon om.

Løpende dialoginformasjon

Løpende dialoginformasjon

Kontakter du oss via våre kontaktskjemaer lagres datoen, innholdet i henvendelsen og din e-postadresse til henvendelsen er ferdigbehandlet.

Informasjonen bruker vi for å identifisere og kommunisere med deg og lagres til saken er ferdig behandlet og i inntil 1 år etter dette før informasjonen manuelt slettes.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk for å gi deg en bedre brukeropplevelse, optimalisere tjenestene og måle trafikken til sidene våre.

Vi benytter informasjonskapsler fra en rekke ulike tredjeparts leverandører, f.eks. Google Analytics for brukerstatistikk. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Statistikk

Statistikk

Vi samler inn anonymisert brukerstatistikk via Google Analytics. Et analyseverktøy som benytter informasjonskapsler og som måler blant annet antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon.

Disse dataene samles kun inn i aggregert form. Det vil si i en form som gjør at informasjonen ikke kan knyttes direkte til deg som en identifisert person. De rammes derfor ikke av personopplysningloven.

Markedsføring og nyhetsbrev

Særlig om markedsføring

Dersom du har et aktivt kundeforhold med oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud og kampanjer via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier.

Dersom du ikke har et aktivt kundeforhold vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette når du meldte deg på nyhetsbrevet, prøvde en av våre tjenester eller deltok på et av våre andre markedsføringstiltak. Ingen e-postadresser kjøpes eller leveres av tredjepartsleverandør eller deles med andre.

Tilgang til og deling av informasjon

Tilgang til og deling av informasjon

Opplysningene som samles inn benyttes kun av Calco sine medarbeidere. Ingen personopplysninger utleveres til eller deles med andre tredjeparter.

Sikker linje

Sikker linje

Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin/mobil og vår server foregår over sikker kryptert linje (SSL). Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Lagring og sikring av data

Lagring og sikring av data

Våre servere er lokalisert i Norge og alle data lagres i Norge. Vi tar sikring av såvel dine som våre data svært alvorlig, men av sikkerhetshensyn kan vi ikke fortelle deg hvilke tiltak vi har gjort for å sikre dem. For å unngå datatap tar vi daglig en fullstendig kryptert sikkerhetskopi av alle data. Når kundeforholdet avsluttes slettes alle backuper innen 1 måned.

Lovverk og dine rettigheter

Calco følger norsk lovgivning knyttet til personvern og andre spørsmål knyttet til sidene våre. Som bruker av nettsidene våre har du rett til å:

  • be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg
  • be om retting av opplysninger som er uriktige om deg
  • be om sletting av opplysninger om deg
  • be om begrensning av behandling
  • protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)
  • trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

E-post: post@fiberoptisk.no